Hud og velvære senter

Hud og velvære senter er en møteplass for mennesker opptatt av mindfulness, meditasjon og selvutvikling. Hos oss tilbyr vi fortløpende meditasjons- og mindfulnesskurs, yogaundervisning, samt et bredt tilbud av coaching og terapi med svært dyktige terapeuter og veiledere.

 

Vårt aktivitetstilbud oppleves som inspirerende, lærerike og sosiale, og våre arrangementer er en etterlengtet anledning til å stoppe opp og finne ro og balanse i hverdagen. Er du interesert for sammerbeiding, send oss melding eller ring. 

Ann Elisabeth Sørelsen

Har du lyst å bli kjent med din spiritualitet? Ønsker du å komme i kontakt med ditt potensiale, lære å sentrere deg og oppnå en indre ro og trygghet? Er du interessert og nysgjerrig på åndeverden? Har du lyst å lære teknikker for å høyne din energi? Da er du velkommen til å delta i en utviklingsgruppe hvor det vil bli tilrettelagt for at du skal lære det du trenger for å bli kjent med ditt spirituelle deg selv, og åpne deg opp for den universelle kraft. Gruppen vil ledes av Anne Elisabeth Sørensen. Hennes bakgrunn er 25 års erfaring som healer.

Hun har utdannelse som Alternativ kosmetolog, Vernepleier med videreutdanning i gestalt veiledning, samt psykisk helse- og rusarbeid. Er i sluttfase med en Mastergrad i psykisk helse- og rusarbeid ved Høyskolen på Vestlandet. Arbeidsbakgrunn; startet opp Bergen Alternative Hudpleie, vært innleid som healer i Bergen Kommune, konsulent innen kommunal lavterskel rusomsorg, veileder for fosterforeldre, og jobber i dag i oppfølgingstjeneste innen psykisk helse, og er en del av kommunens kriseteam. Hun har egen praksis som healer, veileder og kursholder.
Gruppekveldene vil ha en varighet på 2 timer hver gang. Det vil åpnes opp en energisirkel og vi vil ha sentreringsøvelser og gjøre mindfulness. Dere vil lære om kroppens energifelt, energisystem og lære å åpne og rense de ulike chakra. Vi vil gjøre øvelser innen avspenning, guidet visualisering og drømmereiser. Det vil også åpnes opp for å erfare egen og andres energi, samt gruppehealing.

Play Video

Anthony Larnaudie

Anthony er en Starseed Holistic Intuitive Therapist, sertifisert kropps- og energihealer, Breathwork-tilrettelegger og mer.

Anthony Larnaudie Bergen

Han har hjulpet hundrevis av kvinner i Estland, Mexico, Tyrkia, Frankrike, Norge, Sveits og over hele verden online både 1&1 eller gruppeinnstillinger, med modaliteter som: -Kundalini Bodywork, Kundalini Cosmic Transmission & Light koder -Kropp/Yoni DeArmoring / traumefrigjøring og tantrisk massasje -Forvandlende pustearbeid – Kvantefamiliekonstellasjon -Tantrisk energihealing og Reiki – Energisk lesing og coaching – Kundalini Yoga …og mer! For å helbrede traumer fra fortiden, koble til deres guddommelige seksuelle energi og kreativ kraft til å legemliggjøre den nye jordfrekvensen på alle nivåer av livet deres.

Tara Irina

Offisiell representant og sertifisert konsulent for skjebnematrise. Master i ontologisk dekoding. Regressolog. Master of Female Dao Practitioners, Female Tantrik.

I livet mitt har jeg prøvd mange forskjellige praksiser for å forbedre og forvandle min skjebne og helse.
Og jeg vet virkelig at det er mulig å komme seg ut av enhver vanskelig og tilsynelatende håpløs livssituasjon, for å gjenvinne flyten av sin lykkelige skjebne!
 
I begynnelsen var Tara Irinas mål å redde seg selv, finne seg selv, suksess og lykke på livets vei, og over tid, med å øve mer og dypere, fikk hun erfaring og avslørte talentet sitt – å hjelpe andre med å frigjøre seg selv og leve i fylde.
Å hjelpe andre med å finne veien til et lykkeligere og friere liv er en stor ære og glede for meg.
Tara Irina jobber på litauiske og russiske språk, online og live.