Øyenvipper og øyenbryn

Vi skaper magiske looks gjennom profesjonell pleie og styling av øyenbryn og øyevipper. Vi er et team som bryr seg om å fremheve den naturlige skjønnheten i øynene. Vi liker det estetiske og originale utseendet. Takket være våre behandlinger vil ansiktet ditt få en ny glød.

Henna bryn farging

Henna bryn farging

Farging av øyenbryn med henna er en profesjonell behandling som involverer presis påføring av en permanent farge på øyenbrynene for å gi dem intensitet, form og bedre matche ansiktets generelle utseende. Denne prosessen lar deg fremheve den naturlige skjønnheten til øyenbrynene ved å gi dem riktig nyanse, noe som kan resultere i et mer uttrykksfullt utseende.

Fra kr 790,-

Vippe extensions påfyll volum

Volume eyelash extensions er en populær kosmetisk prosedyre der en spesialist limer delikate syntetiske øyevipper til naturlige øyevipper, og skaper effekten av tykkere, fyldigere og mer uttrykksfulle øyevipper. Denne behandlingen lar deg få effekten av frodige øyevipper, fremhever utseendet og tilfører intensitet til utseendet til øynene.

Fra kr 900,-
Vippe extensions påfyll volum

Vippeløft

Vippeløft med farging av vipper. Gjennom behandlingen vippene får bøyende form. Viktig før behandlingen: bruk av kontaktlinser er forbudt under behandlingen. Etter behandlinen: ikke vaske vippene dine i første 24 timer.

Fra kr 890,-

Du finner flere av våre behandlinger på TIMMA!

Hva venter du på...

Gjør en avtale

Våre kvalifiserte fagfolk forstår perfekt naturens natur og individualiserte preferanser. Vi jobber med de beste teknikkene og kvaliteten på hele produktet, slik at de forutsigbare effektene av korye vil forvandle kostholdet ditt.

Vi inviterer deg til å oppdage broderigalleriet vårt, vennligst fortell oss hvilke metamorfoser som vil være til nytte for våre tjenester.

Gjør en avtale for en konsultasjon for å lage en pleieplan som vil understreke den naturlige skjønnheten til øyenbrynene og øyevippene dine. Sammen vil vi oppdage kraften i blikket ditt!

Åpningstider

Mandagi: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Stengt

Skriv til oss