Vite mer

Om oss

Vi startet året 2023 med å slå ned vegger og åpne nye dører, og har nå laget plass til nye ideer, muligheter og ikke minst mer suksess!


Fra 1 februar endrer vi navn til Hud og Velværesenter, og vi ønsker å fylle senteret med mye lys, glede, skjønnhet og omsorg. Vi vil tilby både nye behandlinger og flere terapeuter.
Vi har som mål å være et senter hvor alle kan finne en behandling som passer og som kan bidra til en bedre hverdag.


Vi planlegger også å arrangere ulike workshops og grupper, med blant annet meditasjon, yoga og musikkterapier. Vi ønsker å være innovative, eksklusive og annerledes, og vil gjøre vårt ytterste for å tilby tjenester av høyeste kvalitet.

Hud og Velvære senter

Vi inviterer deg til å kontakte oss og avtale en konsultasjon

Teamet vårt består av erfarne spesialister som er dedikerte og lidenskapelige for helsen til huden din. Vi er et godt koordinert team av eksperter som kombinerer sine kunnskaper og ferdigheter for å gi deg omfattende dermatologisk og estetisk pleie på høyeste nivå.


Takket være moderne teknologier og innovative metoder tilbyr vi omfattende løsninger som forbedrer utseendet og tilstanden til huden din. Våre estetiske behandlinger er trygge og effektive, og effektene er naturlige og langvarige.

Møt teamet vårt

Ved Hud- og biologisk fornyelsessenter fokuserer vi på de siste prestasjonene innen estetisk medisin og moderne apparater som lar oss oppnå utmerkede resultater. Teamet vårt deltar jevnlig på opplæring og bransjekonferanser for å holde deg oppdatert med de siste trendene og innovasjonene.

Lina Simeniene

Hi, jeg heter Lina. Jeg er sertifisert permanent make up artist fra 2015. I skjønnhetsbransjen er jeg fra 2007. Jeg jobbe med verdens mest sertifisert leverandør i permanent sminken - Biotek. I jobben min har jeg et fokus mot det naturlige og klassiske. Jeg virkelig ELSKER jobben min! Og er opptatte av at du som kunde skal føle deg trygg på at du vil få vakre og naturlige resultater. Har du ytterlige spørsmål knyttet til noen av behandlingene er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Anita

Jeg heter Anita og har vært hudpleieterapeut siden 1998. Det er viktig for meg å gi kundene mine gode resultater og en positiv opplevelse under behandlingen. Flere av ansiktsbehandlinger inkluderer massasje. Massasjen hjelper til med å stramme opp musklene i ansiktet. Jeg gir individuell behandling og fokuserer på kundenes behov og ønsker. Jeg bruker naturlige aktive ingredienser og moderne teknologi og jeg har prøvd behandlingene tidligere. For tiden er det veldig populært at ansiktsbehandlinger skal gi raskt resultat. Fruktsyrepeeling, urtepeel og microneedling er nå i sesong. Det er perfekt å ta slike behandlinger fra høst til vår. Jeg har også flere års erfaring med vippeextentions, vippeløft, voksing, brynstyling og hennabryn. Hjertelig velkommen til meg for en hyggelig og effektiv behandling.

Justyna Matysiak

Hei! Jeg heter Justyna. Jeg driver med neglebehandling i 6 år nå, og pleide å si at jeg aldri ville gjøre det fordi jeg hadde ikke nok tålmodighet. Mitt negle-eventyr begynte jeg med neglene til vennene mine. Deretter tok jeg mange kurs og deltok på workshops. I år fikk jeg muligheten til å utvikle ferdighetene mine hos den fantastiske salongen Hud og Velvære Senter. Min andre lidenskap er podologi. I år fullførte jeg et første og andre gradskurs. I fremtiden ønsker jeg å bli sertifisert fotterapeut.

Ved Hud- og biologisk fornyelsessenter fokuserer vi på de siste prestasjonene innen estetisk medisin og moderne apparater som lar oss oppnå utmerkede resultater. Teamet vårt deltar jevnlig på opplæring og bransjekonferanser for å holde deg oppdatert med de siste trendene og innovasjonene.

Se meningene til folk som stolte på oss. Bli med i gruppen av fornøyde kunder. Velkommen til vårt hud- og velværesenter!
Nina Merethe Knutsen
Nina Merethe Knutsen
2022-08-06
Øyebryn og Eyeliner oppe. Mesterlig håndverk.
Charlotte Lingaas
Charlotte Lingaas
2022-05-24
Lina var hyggelig og dyktig. Veldig fornøyd med min microblading som gir et naturlig utseende 🙂
Åse Borgen Ejankowski
Åse Borgen Ejankowski
2022-01-14
Permanent makeup øyenbryn Jeg er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Lina var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Ho er superdyktige! Anbefales!
Ailén Moltu Frækhaug
Ailén Moltu Frækhaug
2022-01-04
Tok pmu på lepper. Ble veldig fornøyd med resultatet. Lina er veldig flink med både fargevalg og teknikk. Jeg kommer tilbake og kan absolutt anbefale stedet videre.
kathrine tennebekk algerøy
kathrine tennebekk algerøy
2021-10-04
Svært dyktige ansatte,er utrolig fornøyd!!