Microblading

Vi skaper magiske looks gjennom profesjonell microblading – permanent øyenbrynsstyling. Vi ønsker å understreke den naturlige skjønnheten til øynene dine. Vi liker estetikken og det originale utseendet. Takket være denne teknikken vil ansiktet ditt få en ny glød.

Microblading

Microblading er også kjent som Taffy, 3D-bryn, pigmentering, strå for strå teknikk osv. Disse navnene på samme ting går ut på at man benytter en manuell metode som innebærer at man tatoverer striper i huden som er ut som hår. Inkluderer et returbesøk innen 2 måneder. Tidspunktet for returbesøket bestemmes i salongen.

Fra kr 4500,-
Microblading

Du finner flere av våre behandlinger på TIMMA!

Hva venter du på...

Gjør en avtale

Vakkert definerte øyenbryn kan legge til unik sjarm til ansiktet ditt. Hvis du drømmer om perfekte øyenbryn som vil fremheve din naturlige skjønnhet, er vår Microblading-tjeneste den perfekte løsningen.

Denne innovative teknikken lar deg nyte effekten av “ferdige” øyenbryn, uten å måtte tegne dem med en blyant eller bruke skygger hver dag.

Kom til salongen vår og gi øyenbrynene dine en ny sjanse. Få selvtillit og en følelse av skjønnhet med Microblading-tjenesten. Nå kan du få øyenbrynene du alltid har drømt om. Ikke utsett – bestill time nå og kjenn forskjellen!

Gjør en avtale for en konsultasjon for å lage en pleieplan som vil understreke den naturlige skjønnheten til øyenbrynene og øyevippene dine. Sammen vil vi oppdage kraften i blikket ditt!

Åpningstider

Mandagi: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Stengt

Skriv til oss