Kroppsbehandling

Vi er et team av erfarne spesialister som vier seg til lidenskapen om å støtte deg i å oppnå drømmefiguren og helsen din. Vårt tilbud inkluderer kroppsformende og styrkende behandlinger som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Anti cellulite inpakning

Anti cellulite innpakning

Intensiv fettforbrenning anti-cellulitt massasje av problemsoner, drenering (fjerning av giftstoffer) og ekstra effekt av oppvarming innpakning.

Typiske problemsoner er hofter foran og bak, rumpe og / eller magen.

Prøv gjerne en gang før du bestemmer seg, men husk at anti-cellulitt program innebærer en serie behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Vi anbefaler å ta en serie på 10 behandlinger. Vi har gode klippekort- på det.

Fra kr 750kr,-

Lymfedrenasje med Roll Shaper

ROLL SHAPER BRUKES TIL BL.A: Forme og styrke kroppen Redusere fett, cellulitter og væskeansamling Stimulere muskler Forbedre blodsirkulasjon og energinivå.

Fra kr 750,-
URZĄDZENIA ROLL SHAPER

Du finner flere av våre behandlinger på TIMMA!

Hva venter du på...

Gjør en avtale

Vi bruker de nyeste teknologiene og produktene av høyeste kvalitet for å gi deg effekter som vil forvandle figuren din. Vi inviterer deg til å starte reisen din til skjønnhet og helse. Oppdag en ny versjon av deg selv og føl deg trygg på hvert trinn! Kontakt oss i dag!

Åpningstider

Mandagi: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Stengt

Skriv til oss