Hender og føtter

Vi er et team av erfarne terapeuter som vier seg til lidenskapen med å ta vare på kroppens skjønnhet og helse. Vårt firma er en oase av avslapning, profesjonalitet og individuell tilnærming, hvor dine hender og føtter vil oppdage en ny dimensjon av skjønnhet.

gel nails

Gelelakk

Gelnegler er en innovativ metode for neglestyling der en spesiell gel herdes under en UV- eller LED-lampe. Takket være denne teknologien oppnås det vakre utseendet til neglene i lang tid, med mulighet for en rekke mønstre og farger.

Fra kr 790,-

Fotpleie

Fotpleie med problemer er en omfattende behandling og terapi rettet mot mennesker som sliter med ulike sykdommer eller fotplager, som tørr hud, liktorn, hard hud eller sprukne hæler. Gjennom en delikat og spesialisert tilnærming fokuserer den på å lindre ubehag, gjenopprette sunn hudtilstand og gir lindring og trøst til syke føtter.

Fra kr 890,-
Fotpleie
Japansk manikyr

Japansk manikyr

Japansk manikyr er en behandling rettet mot å regenerere negler. Denne metoden består i å massere den passende pastaen inn i negleplaten og deretter polere overflaten med pulver. Det japanske manikyrsettet inkluderer: pasta (rik på naturlige ingredienser som vitamin A, E, H, provitamin B5, keratin, bipollen og silika fra Japanhavet), behandling hver 2.-3. uke

Fra kr 590,-

Parafivoks

Parafin påført hendene skaper et naturlig beskyttende belegg (beholder fuktighet), mykgjør huden og regenererer. Under behandlingen avgir den varme, som deretter trenger dypt inn i vevene, stimulerer blodsirkulasjonen og åpner hudporene.

Fra kr 390,-
Parafivoks

Du finner flere av våre behandlinger på TIMMA!

Hva venter du på...

Gjør en avtale

Våre spesialister, med lidenskap for detaljer, forstår perfekt behovene til dine hender og føtter. Vi bruker den beste kosmetikken og de nyeste teknikkene for å gi deg effekter som vil glede deg i lang tid.

Vi inviterer deg til å dele et øyeblikk med avslapning med oss. Kontakt oss for å avtale og oppleve eksepsjonell hånd- og fotpleie!

Åpningstider

Mandagi: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Stengt

Skriv til oss