Hårfjerning

I vårt velværesenter driver vi også med hårfjerning. Vi kvitter oss med uønsket hår på en effektiv og behagelig måte. Ønsker du silkemyk hud, har du kommet til rett sted.

Hårfjerning med sukker pasta

Hårfjerning med sukkerpasta er en metode for å fjerne uønsket hår som bruker en naturlig pasta laget av sukker, vann og sitronsaft. Denne pastaen påføres huden i retning av hårvekst og deretter skrelles av i motsatt retning. Det er en skånsom metode for huden, fordi pastaen ikke fester seg til levende hudceller, men kun til hår.

Hårfjerning med sukkerpasta anbefales primært for personer med sensitiv eller irritert hud, fordi sukkerpasta er veldig skånsom. Denne metoden kan også brukes av personer som er allergiske, opplever irritasjon eller lider av inngrodde hår, siden sukkerpasta ikke tilstopper hudens porer og minimerer risikoen for inngrodde hår.

Fra kr 300,-

Hårfjerning med voks

Voksing er en populær metode for å fjerne uønsket hår som innebærer å påføre et spesielt voksprodukt på huden og deretter eksfoliere det for å fjerne hårene. Voksen, når den påføres huden, fester seg til både håret og huden, slik at håret kan fjernes sammen med pærene. Denne metoden brukes på ulike deler av kroppen, som ben, armhuler, bikini eller ansikt, avhengig av kundens preferanser og behov.

Voksing er effektivt fordi det fjerner håret ved roten, noe som forsinker gjenveksten og holder huden glatt lenger. Selv om metoden kan være litt smertefull, er effektene synlige en stund. Voksing er et populært valg for folk som ønsker langvarig glatt hud.

Fra kr 200,-

Du finner flere av våre behandlinger på TIMMA!

Hva venter du på...

Gjør en avtale

Vi forstår hvor viktig det er å holde huden i god stand slik at den ser yngre og sunnere ut. Vi bruker velprøvde og anerkjente kosmetikk for å gi deg effekter som du vil ha glede av i lang tid.

Play Video

Vi inviterer deg til å oppleve eksepsjonell glatthet og frihet. Hvis du er interessert i depilering av sukkerpasta, vennligst kontakt oss. Vi hjelper deg med å gjenopprette din komfort og selvtillit!

Åpningstider

Mandagi: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Stengt

Skriv til oss